Αθλητικά

Ποιος Σασμός και ποιες Άγριες Μέλισσες; Τέτοιο σενάριο δεν ξαναγράφτηκε ποτέ!

Η μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση κάνει… πάρτι. Ζει μεγάλες στιγμές. Τόσο στην δημόσια, όσο και στην ιδιωτική τηλεόραση.

Οι «Άγριες Μέλισσες» τα προηγούμενα χρόνια, ο «Σασμός» και το «Κάνε ότι κοιμάσαι» τώρα, αλλά και άλλες σειρές.

Αυτό σημαίνει πως οι σύγχρονοι Ελληνες σεναριογράφοι είναι σε… καλό φεγγάρι. Κι όμως αν κάποιος τους μάζευε όλους μαζί, τους έβαζε στο ίδιο τραπέζι και τους έλεγε να γράψουν κάτι παρόμοιο με αυτό που ζούμε στα φετινά playoffs της Σούπερ Λίγκας σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να μας… παρουσιάσουν αυτό που απλόχερα μας προσφέρει η ίδια η ζωή, το ίδιο το ποδόσφαιρο, οι ίδιες οι ομάδες.

Έχουμε φτάσει στον Μάιο, έχουν μείνει δύο αγωνιστικές, έχουν απομείνει δύο 90λεπτα όλα κι όλα κι όμως κανείς δεν ξέρεις ποιος θα έχει σε μερικές ημέρες τον τίτλο «ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2022-23».

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν χέρι – χέρι με τον ίδιο αριθμό βαθμών, αφού ούτε η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης μας έκανε σοφότερους.

Όπως φυσικά πήγαν στον… κουβά όλοι όσοι προέβλεπαν και περίμεναν πως τόσο το «τριφύλλι», όσο και η Ένωση θα έκαναν το 3/3 ως το φινάλε!

Ο Παναθηναϊκός αν και προηγήθηκε του ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε στην κατάμεστη Λεωφόρο να κρατήσει το τρίποντο μιας και οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν και είδαν μετά Κοτάρσκι και δοκάρι να λειτουργούν ως… σύμμαχοι.

Όμως και στην κατάμεστη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ έχασε την δική της ευκαιρία αφού έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό και δεν μπόρεσε να πει… ευχαριστώ στο πράσινο δώρο.

Έχοντας μάλιστα στο φινάλε και έξτρα χρόνο δέκα λεπτών, γνωρίζοντας το αποτέλεσμα από τη Λεωφόρο.

Αυτά που ζούμε δεν υπάρχουν. Το είπαν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες των δύο γηπέδων, το είπαν και τα εκατομμύρια που είδαν το ματς από τις τηλεοπτικές οθόνες! Το θρίλερ συνεχίζεται, η μαγεία συνεχίζεται και δεν πλέον μόνο κλισέ δεν είναι ότι… ζούμε το καλύτερο πρωτάθλημα όλων των εποχών.

Ποιος μπορεί να πει πως την Κυριακή το βράδυ θα ξέρουμε τον πρωταθλητή; Με όσα είδαμε την Τετάρτη δύσκολα να ποντάρεις έστω κι ένα ευρώ.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button