Πολιτική

«Αρπάχτηκαν» στον «αέρα» Άδ. Γεωργιάδης και Σκουρλέτης! «Είστε ψεύτες και υποκριτές»-«Όλη η ντροπή δική σας»

Πολύ ψηλά ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην εκπομπή του ΑΝΤ1, την Κυριακή (09/04) το πρωί.

Ειδικότερα, καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο με Θέα» ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η κουβέντα πήγε στο ζήτημα του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, με αφορμή την υπόθεση με την Ουκρανή καθαρίστρια στο ξενοδοχείο της οικογένειας της πρώην συζύγου του.

Ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι «εάν κυκλοφορούσε ένα ηχητικό στο οποίο μία φτωχή μετανάστης από την Ουκρανία, έλεγε ότι ‘’ο Άδωνις Γεωργιάδης με απασχολούσε ως ανασφάλιστη και όταν με έπιασε ο ΕΦΚΑ με απέλυσε διότι δεν είπα ψέματα ότι ήμουν μία τουρίστρια και ότι πήγε μετά αυτός και τακτοποίησε σβηνοντάς το, το πρόστιμο των 10.000€’’’ θα γινόταν στην Ελλάδα χαμός από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Πάνος Σκουρλέτης αντέδρασε, λέγοντας «να μας πείτε για τις καθαρίστριες των 250 ευρώ στα γραφεία της ΝΔ» και ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέχισε να λέει για την υπόθεση Ραγκούση, διερωτώμενος τι θα έλεγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αν στη θέση του κ. Ραγκούση ήμουν εγώ, με τον Π. Σκουρλέτη να λέει «ντροπή σας» και τον Άδ. Γεωργιάδη να λέει «είστε ψεύτες και υποκριτές».

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter πως «όταν κατάλαβε τί θα έλεγα, άρχισε να με διακόπτει και να φωνάζει έτσι ώστε να μήν ακουστώ. Διότι δεν θέλουν να ακούγεται η αλήθεια».

Προσπάθησα ήρεμα και χωρίς διακοπή να εκφράσω αυτό που πιστεύω ότι είναι αληθές, τί δηλ; Ότι εάν κυκλοφορούσε ένα ηχητικό στο οποίο μία φτωχή μετανάστης από την Ουκρανία, έλεγε ότι « ο Άδωνις Γεωργιάδης με απασχολούσε ως ανασφάλιστη και όταν με έπιασε ο ΕΦΚΑ με απέλυσε διότι δεν… pic.twitter.com/gA2yJRHPh2

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) April 9, 2023

Back to top button