Lifestyle

Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Χώρισαν μετά από 8 χρόνια σχέσης

Η Ευγενία Σαμαρά και ο σύντροφός της, Γιάννης Ποιμενίδης, φαίνεται πως τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και περίπου έναν μήνα και πλέον δεν ζουν μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν το 2014 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Εκδρομή», του ΑΝΤ1 και η σχέση τους από φιλική εξελίχθηκε σε ερωτική.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης έχουν επιβεβαιώσει το χωρισμό στους οικείους τους, στην οικογένειά τους και στους φίλους τους χωρίς ωστόσο να έχουν δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Με τον Γιάννη είμαστε μαζί εφτά χρόνια και ούτε που το έχω καταλάβει. Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν» είχε δηλώσει ηθοποιός σε συνέντευξή της, πριν 1 χρόνο.

Η τελευταία κοινή τους ανάρτηση στο instagram ήταν πριν από περίπου ένα μήνα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evgenia Samara (@eugeniasamara)

Back to top button