Αθλητικά

Κυριακάτικος (ερυθρόλευκος) περίπατος για τσίπουρα!

Μπροστά σε περίπου 10.000 φίλους του που βρήκαν ευκαιρία για εκδρομή στον Βόλο, ο Ολυμπιακός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να περάσει νικητής και μάλιστα με το ευρύ 0-4 που διαμορφώθηκε κυρίως από το πρώτο μέρος (ημίχρονο 0-3).

Οι Θεσσαλοί μπορεί να έχουν διαγράψει μια εκπληκτική πορεία ως τώρα, αλλά όπως στα εντός έδρας ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, έτσι και κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είχαν το παραμικρό πλάνο αντίστασης.

Τα λέει όλα το γεγονός ότι στα τρία αυτά ματς δέχτηκαν 13 γκολ!!! Οι Πειραιώτες από τα πρώτα λεπτά πίεσαν έδειξαν ότι είναι τα αφεντικά και προηγήθηκαν αρκετά νωρίς με το εύστοχο πέναλτι του Μπιέλ. Όταν λίγο αργότερα πέτυχε και την γκολάρα ο Χουάνγκ όλα έγιναν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό που δεν χρειάστηκε να φορτσάρει περισσότερο.

Στο ρελαντί πήρε μια ακόμη εκτός έδρας νίκη και πλέον εκτός του ΠΑΟΚ, έπιασε στην βαθμολογία στη 2η θέση και την ΑΕΚ, που παίζει το βράδυ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Για τους ερυθρόλευκους το ζητούμενο πια είναι να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και φυσικά τα νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να… ψαλιδίσει και την διαφορά από την πρώτη θέση. Αλλωστε στο λιμάνι αρνούνται να πιστέψουν ότι από τόσο νωρίς η ομάδα μπορεί να μείνει εκτός διεκδίκησης ειδικά όταν υπάρχει και η διαδικασία των πλέι οφ που είναι γεμάτη από ντέρμπι.

Στον Ολυμπιακό μετά τις καλοκαιρινές… κοσμογονικές αλλαγές σε ρόστερ και προπονητές τόνιζαν πως μετά την διακοπή του Μουντιάλ η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο.

Βέβαια υπήρξε και η γκέλα στα Γιάννενα που καθυστέρησε το πλάνο του restart αλλά πλέον φαίνεται πως για τους Πειραιώτες μπήκε το νερό στο αυλάκι.

Το… χαμηλό εμπόδιο του Βόλου ξεπεράστηκε εύκολα και πλέον στο λιμάνι έχουν το μυαλό τους στην επόμενη αγωνιστική και την αναμέτρηση με τον Αρη στο Φάληρο.

Εκεί που θεωρητικά περιμένουν μεγαλύτερη αντίσταση. Ως τότε βέβαια και αφού η… δουλειά έγινε, ρίχνουν ματιές και στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, αφού κάθε απώλεια είναι καλοδεχούμενη για την ομάδα του Μίτσελ.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button