Ελλάδα

Δράμα: 36χρονος φέρεται να βίαζε επί 1,5 χρόνο τον 15χρονο γιο της συντρόφου του-Τον κατέδωσε ο 16χρονος φίλος του μικρού

Στη σύλληψη ενός 36χρονου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού ενός 16χρονου και για κατ’ εξακολούθηση βιασμό ενός 15χρονου, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Δράμα τα προηγούμενα 24ωρα.

Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε την Παρασκευή 30/12 και ο 36χρονος, εργαζόμενος σε καταστήματα εστίασης, συνελήφθη για κακουργηματικές πράξεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν την παραμονή των Χριστουγέννων, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, ένας 16χρονος πήγε να κοιμηθεί στο σπίτι του 15χρονου φίλου του.

Εκεί βρισκόταν ο πατριός του 15χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει τον 16χρονο μέσα στο σπίτι.

Το παιδί προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε έρευνα.

Αφού πήραν κατάθεση από τον 16χρονο που κατάθεσε ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού, οι αστυνομικοί κάλεσαν και τον 15χρονο φίλο του, ο οποίος κατέθεσε στις Αρχές ότι ο 36χρονος πατριός του τον βίαζε από το 2021 μέχρι και το Νοέμβριο του 2022.

Μετά τη λήψη των καταθέσεων οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος εξέδωσε χθες Παρασκευή ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 36χρονου, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και κατ’ εξακολούθηση βιασμούς.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button