Ελλάδα

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Η πράξη έγινε 7 φορές – Μιμήθηκαν βίντεο οπαδικού βιασμού στο διαδίκτυο»

Μια ακόμα πτυχή της φρικιαστικής υπόθεσης βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον μετέφερε ο Alpha και συγκεκριμένα η εκπομπή «Τ-live» με την Τατιάνα Στεφανίδου την Τρίτη 27/12.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, οι ανήλικοι μιμήθηκαν ένα οπαδικό βίντεο βιασμού που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ενώ η πράξη βάσει όσων φέρεται να είπε ο 15χρονος στην κατάθεσή του, έγινε περίπου 7 φορές.

Υπενθυμίζεται, πως συνολικά για την υπόθεση συνελήφθησαν 6 άτομα, ενώ έχουν προφυλακιστεί 5. Την παραμονή των Χριστουγέννων προφυλακίστηκαν τρεις από τους τέσσερις ανήλικους που κλήθηκαν να απολογηθούν για την ίδια υπόθεση, ενώ ο τέταρτος ανήλικος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του.

Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.

Ο 15χρονος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις Αρχές τις αποτρόπαιες πράξεις που έχει υποστεί στο πρόχειρο σαλόνι που είχαν φτιάξει οι θύτες του στην παλιά μονοκατοικία στο Ίλιον, αλλά και στο διπλανό δωμάτιο όπου τον ανάγκαζαν να μπει με το ζόρι, ακόμα και σηκωτός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι από όσα κατήγγειλε ο 15χρονος, προκύπτει εμπλοκή και άλλων ανηλίκων στην υπόθεση, μεταξύ των οποίων και κορίτσια τα οποία φέρονται να βρίσκονταν μπροστά σε πράξεις που λάμβαναν χώρα στο εγκαταλελειμμένο σπίτι, όπου επί ένα μήνα βασανίζονταν το αγόρι, χωρίς να έχουν ενεργό ρόλο, όπως κατέθεσε το θύμα.

Οι κατηγορούμενοι φέρονται να ισχυρίζονται πως δεν έχει ασκηθεί βία στον συνομήλικό τους και πως οι ρόλοι σε όλο αυτό που εκτυλίσσονταν επί σχεδόν ένα μήνα «ήταν εναλλασσόμενοι».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button