Lifestyle

Ντίνος Καρύδης: Αν δεν ήταν η Σμαράγδα, δεν θα είχα ούτε για το νοίκι! Η σύνταξη έχει γίνει χαρτζιλίκι

Ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν».

Ο Ντίνος Καρύδης υπογράμμισε ότι είναι πολύ τυχερός που έχει στο πλάι του την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, καθώς του έχει σταθεί πολύ στις δυσκολίες του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, εκείνη ήταν που βρέθηκε στο πλευρό του και τον βοήθησε, ακόμα και στα οικονομικά του προβλήματα.

«Η Σμαράγδα είναι βράχος δίπλα μου. Αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα είχα αυτή τη στιγμή ούτε τηλέφωνο να μιλήσω. Δεν θα είχα ούτε για το νοίκι. Ευτυχώς, η Σμαράγδα μας βοηθάει. Η σύνταξη έχει κατέβει κι έχει γίνει χαρτζιλίκι. Η Σμαράγδα μας συντηρεί», τόνισε μέσα σε άλλα, συμπληρώνοντας πως έχει μετανιώσει για πολλά «όχι» που είπε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντίνος Καρύδης (@ntinos_karidis_official)

«Οικογένεια έχει η Σμαράγδα. Είμαστε εμείς, οι φίλοι της, οι άνθρωποι που έχει σχέση μαζί τους. Η Σμαράγδα έφυγε στα είκοσι πέντε από το σπίτι, αλλά ποτέ δεν ξέκοψε από εμάς και πάντα μας στήριζε και μας στηρίζει. Το πρώτο σπίτι της ήταν δίπλα μας και πολλές φορές μας καλούσε για να τη βοηθήσουμε. Μάλιστα, μια φορά με φώναξε να σκοτώσω μία κατσαρίδα!» είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή του ο Ντίνος Καρύδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ντίνος Καρύδης (@ntinos_karidis_official)

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button