Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από την καταδίωξη του 16χρονου

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την καταδίωξη του 16χρονου Ρομά που οδηγούσε αγροτικό όχημα, από δύο μηχανές τις Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγα λεπτά πριν τον πυροβολισμό του από 34χρονο αστυνομικό, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το όχημα που οδηγούσε ο 16χρονος στρίβει και από πίσω του ακολουθούν δύο μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο 16χρονος, είχε φύγει από πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου έβαλε πετρέλαιο στο αγροτικό του και αποχώρησε χωρίς να πληρώσει.

Το βίντεο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα the-brake.net που αναφέρει ότι προέρχεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος. Στις εικόνες φαίνεται το αυτοκίνητο του Κώστα Φραγκούλη να στρίβει ενώ από πίσω του έρχονται οι δύο μοτοσικλέτες.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την καταδίωξή του κατά την οποία ο 16χρονος φέρεται να πυροβολήθηκε στο κεφάλι από 34χρονο αστυνομικό.

Ο νεαρός νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο.

Δείτε το βίντεο:

Security camera footage of a store shows the pickup truck, driven by Kostas Fragoulis turning and being chased by 2 motorcycles of the DIAS police team.
500m down the road, a few seconds later, the police shot the 16-year-old. #thessaloniki #16χρονος #antireport pic.twitter.com/zOCwaQt2wk

— the brake (@TheBrakeNet) December 6, 2022

Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα στο βενζινάδικο

Χθες Δευτέρα δημοσιεύτηκε ακόμα ένα βίντεο, από το βενζινάδικο που ο Κώστας Φραγκούλης σταμάτησε για να βάλει πετρέλαιο.

Σε αυτό το βίντεο φαίνεται το αυτοκίνητο του 16χρονου στο βενζινάδικο την ώρα που βάζει βενζίνη και όταν αυτός φεύγει χωρίς να πληρώσει, ο υπάλληλος του καταστήματος ενημερώνει τους αστυνομικούς που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα, κάτι που δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας που κάνει λόγο για αστυνομικές δυνάμεις που βρισκόταν πλησίον του σημείου.

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button