Ελλάδα

Καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη: Σφαίρα στο κεφάλι δέχτηκε ο 16χρονος που έφυγε από βενζινάδικο χωρίς να πληρώσει

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 16χρονος που τα ξημερώματα της Δευτέρας (05.12.2022) προκάλεσε καταδίωξη από την αστυνομία γιατί έφυγε από πρατήριο καυσίμων χωρίς να πληρώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης σφαίρας από το κεφάλι, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περαιτέρω στοιχεία για την κατάστασή του.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, ο 16χρονος οδηγός αυτοκινήτου μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηρίου προκειμένου να βάλει πετρέλαιο στο όχημά του αξίας 20 ευρώ. Ωστόσο, μόλις ο υπάλληλος ολοκλήρωσε τη διαδικασία και ήρθε η ώρα της πληρωμής, ο νεαρός εξαφανίστηκε.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η ΕΛ.ΑΣ. και οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να κινείται στην ίδια οδό. Το ακολούθησαν με το περιπολικό και ξεκίνησαν να του κάνουν σήμα να σταματήσει. Ο νεαρός Ρομά αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς και προκειμένου να γλιτώσει -στο ύψος της Συμμαχικής Οδού- προσπάθησε να εμβολίσει το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

κατά την καταδίωξη έπεσαν και πυροβολισμοί.

Το όχημα που οδηγούσε ο νεαρός εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοιχίο. Στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον νεαρό οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο.

Φωτογραφία από ThessToday

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button