Ελλάδα

Παπαχρήστος για υποκλοπές: «Στο τέλος της εβδομάδας γινόταν ταμείο… Τι απέφερε από τον καθένα το σύστημα»

Έως και 300 ήταν οι τηλεφωνικοί αριθμοί που ήταν κάθε μήνα υπό παρακολούθηση από το predator, όπως υποστηρίζει στη στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, επικαλούμενος πηγή που γνωρίζει.

«Δίνονταν εκατό τηλεφωνικές συνδέσεις, οι οποίες ανήκαν το πολύ σε ισάριθμα άτομα ενδιαφέροντος, εκείνων που είχαν την αρμοδιότητα να εντέλλουν την ομάδα που χειριζόταν το predator. Η τα πελατάκια από την αγορά, που είχαν ένα ενδιαφέρον σχετικά με το τι κάνει ένας επιχειρηματίας ή ένας κοντινός ενός επιχειρηματία» γράφει μέσα σε άλλα.

Όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος, η διάρκεια της παρακολούθησης ήταν εβδομαδιαία αλλά συνεχής και αδιάλειπτη όλο το 24ωρο, με ότι αυτό σημαίνει για κάποιον που έχει τη λάθος τακτική να πηγαίνει στο κρεβάτι με το κινητό του στο κομοδίνο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι γινόταν και παρακολούθηση ιδιαίτερων στιγμών των θυμάτων των υποκλοπών.

«Στο τέλος της εβδομάδας γινόταν ταμείο. Τι απέφερε από τον καθένα των υπό παρακολούθηση το σύστημα. Και εν συνεχεία γινόταν η κατανομή των πληροφοριών. Στα πελατάκια.. Ποιος, τι, πόσα και γιατί. Ωραία δουλειά και νοικοκυρεμένη» συνεχίζει.

Αφού αναφέρει τα όσα κατέθεσε χθες στην Επιτροπή Θεσμών ο Γρηγόρης Δημητριάδης, λέει ότι τον πιστεύουμε…έως ότου «θα αποδώσει η έρευνα που έχει ανατεθεί (από ποιον δεν ξέρω, μη με ρωτάτε) σε εταιρεία ερευνών του εξωτερικού προκειμένου να αποδείξει το αντίθετο, αν υπάρχει. Τι να υπάρχει; Μια σύμβαση, παιδιά, μια σύμβαση. Τι δεν καταλαβαίνετε;».

Πηγή: thecaller.gr

Back to top button